Arabesk

Hoefverzorging, gebitsverzorging en dagcursussen

Dagcursussen

Al onze dagcursussen zijn incl. lunch met zelf gebakken brood, lokale producten en biologische producten. Wilt u zich aanmelden, stuur ons een email met naam, adres, telefoonnummer en de cursus waaraan u mee wilt doen: jileeflang@gmail.com

De interactieve lezing ‘anatomie van het paardengebit – wat elke paardeneigenaar moet weten over het gebit en gebitsverzorging’

kunnen wij ook op uw locatie geven. De lezing duurt ongeveer drie uur en bevat ook een stukje praktijk waarbij we gaan kijken naar wat je als eigenaar allemaal kunt zien en voelen aan de buitenkant van het paard m.b.t. het gebit. Kosten zijn 15,- euro per deelnemer.

Opgeven voor de dagcursus natuurlijk bekappen kan via http://www.hoefnatuurlijk.nl/nl/eventcalendar.html

Paarden cursus centrum Arabesk is één van de locaties van Paardnatuurlijk voor de cursus natuurlijk bekappen. Paardnatuurlijk heeft al meer dan 3000 paardeneigenaren opgeleid om zelf de hoeven van paarden te leren onderhouden. Daarvan hebben wij er meer dan 350 opgeleid.

Wil je zelf een cursus geven die past binnen de visie van het natuurlijk paarden houden, of heb je een goede tip voor ons? Mail ons dan. We hebben een cursuslokaal met ruimte voor ongeveer 10 cursisten en zeven paarden en een rijbak (niet overdekt) ter beschikking.

Wilt u overnachten? Op steenworp afstand van onze leslocatie aan de prachtige West-Friese omringdijk zijn diverse overnachtingsmogelijkheden.

Thema door Anders Norén